♥ ♥ ♥ ♥
Tatatashaaaa




AZARI ERYY
Thursday, 3 July 2014 | 01:09 | 0 Notification(s)
Sedihnyaa :'/
Dah tak tahu nak buat apa lagi untuk tenangkan hati nih , ada jea masalah datang .
Perkenalan aku dengan Eryy bermula daripada wechat . 
Dulu relays aku happy yea sampai sekarang tapi ..
aku rasa ada something yang kurangg , tapi apa yea ?
aku terima diaa bukan sebab HARTA , RUPA , DARJAT .
tapii ada something yang hilang sejak kebelakangan nih .
Lagi lagi lepas dia tahu hubungan aku dengan abang !

Perkenalan aku dengan abang dah lama , so tak mungkin kau nak marah aku ., tapi cara kau nak uji aku tuh agak keterlaluan sikit . Macam mana lagi aku nak kau buat kau percayaa aku . hish stress gentle , dah lah masuk bulan puasa , aku malas nak marah . PENAT SANGAT . 

Permintaan aku please fahami aku , jangan lah tambah masalah aku lagi , kau tahu tak kau buat semua nih buat aku bertambah tertekan , lagi-ii aku buat ujian DASS baru baru nih . Aku punya kemurungan teruk sama juga dengan kesedihan akuu .

hm , aku mintak sangat kat kau sayang , fahami aku please :) 
MUHAMMAD AZARI 




Older Post