♥ ♥ ♥ ♥
Tatatashaaaa




Dear ex
Tuesday, 24 June 2014 | 05:57 | 0 Notification(s)
Hm harinih boleh lah nak katakan happy sikit sebab jumpa dia , niat sebernanya mintak baju tapi dia pakai pulak --' Aku punyalah rindu dia , akhirnya jumpa dia wuuu :* Comel jea dia tadi . mungkin dia nampak aku happy tapi waktu tuh aku tengah menahan sakit yang teramat giler . 
Hurm :') Bila lagi wey aku dapat jumpa kau , tadi aku nampak kau happy sangat . Mungkin relay kau okay okay . Amin . Baguslah kalau macam tuh. Aku harap kau selalu happy and gelak macam tuh .

Weyy bab , aku nak sangat dapat lelaki macam kau weyy ! dulu waktu aku dengan kau , aku jaga kau sayang kau sebab bagi aku kau tuh lain dari lain tapii nak buat cemana , bila aku dapat tahu kau dengan Nada , waktu tuh aku hanya boleh berlakon pura pura tak tahu apa-ii tapi hakikatnya aku dah tahu awal . aku tak marah , sikit pun tak cuma sedih tuh adalah . aku tahu aku tak sempurna , aku ada kisah aku sendiri . yea tuh kekurangan aku dan kelebihan aku ialah kesetiaan aku , kesabaran aku dan keikhlasan aku :) Aku selalu memberontak sebab aku tak boleh nak dapatkan kau , aku tak nak ganggu relay kau . Kau dah dewasa bab , kau boleh tahu mana yang baik dan yang buruk . so aku tak kisah pun kalau kau tak pandang aku tapi kau still contact aku , even takat member pun wey , aku nak cakap yang aku happy giler , weyy , susah aku nak tunjukk , nak cakap tapi gentle aku sayanggggg giler wey kat kau ! hm .,

aku tak berharap pun kau baca nih :')




Older Post | Newer Post